Bruce Schneier om faran med NSAs bakdörrar

Bruce Schneier har skrivit en mycket bra krönika om faran med att NSA (och andra myndigheter) letar efter svagheter i civila system i avsikt att kunna hacka systemet samt tvinga in bakdörrar i civila system. Artikeln formulerar mycket bra det som gör mig och många andra i säkerhetsbranschen så upprörda. Agerandet bryter inte bara den upparbetade metod för att hitta och eliminera svagheter som finns, utan gör det civila samhället svagare.

4 reaktioner på ”Bruce Schneier om faran med NSAs bakdörrar

    1. The Player’s Clubs are really great because they give you a push to really get good at songs, while still being relaxed enough that they never feel stressful. I’ve become a much better player faster by doing them than I ever could have on my own, so I recommend trying one out for anyone who is ind.erstete-John Smith

    2. dit :Bonjour Marie-Pierre, Patrice, Yude et Lola,Je découvre vos vidéos et votre blogue depuis hier… Merci a Steve…Je suis fascinée, vous me faites rêver….Je vais vous suivre avec Jean, Félix et Marilou c’est certain…Latcho drom!Bisous a vous 4 de nous 4.

  1. Genuint bra saker från NSA riskerar att bli ratade för att avsändaren är så misstrodd. SE Android är en sådan.

    Samtidigt tror jag det handlar mycket om att NSA är en så stor organisation att den ena handen inte vet vad den andra gör. Ett exempel på det är de nya krypton för inbyggda system NSA presenterat. Dessa krypton har visat sig vara sårbara för differentiella attacker. En attackmetod som NSA själva såg till att DES skyddades mot på 1970-talet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *