Secworks heter Assured

Aloha!

Som kanske framgår av den låga mängden postningar här så sker det inte mycket verksamhet i företaget Secworks. Skälet till detta är att sedan årsskiftet 2015 arbetar jag (Joachim Strömbergson) på ett nytt företag – Assured AB. Den verksamhet som fanns i Secworks finns nu i Assured.

Assured är en renodlad IT-säkerhetskonsult med kompetens inom webbsäkerhet, infrastruktur och inbyggda system. Vi jobbar med såväl stora som små företag och organisationer med rådgivning, utbildning, granskningar, design och tester för att se till att rätt sorts säkerhet används och faktiskt fungerar under en produkts eller tjänst livscykel.

Vill ni få tag på mig så går jag att nå hos Assured. Vi ses där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *