Akutstädning av bostad i Göteborg-Jour dygnet runt

Göteborgs akutstäd

Städning efter din flytt i Göteborg. Vi är en städfirma som erbjuder flyttstädning i Göteborg och vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom flyttstädning. När du anlitar oss för din flyttstädning är du garanterad att få det helt rent till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Vi utför alla städuppdrag enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Detta garanterar att flyttstädningen blir perfekt och klarar förmedlingens/hyresvärdens tillsyn. När du flyttar har du mycket att koncentrera dig på. Om du överlåter flyttstädningen till oss behöver du inte tänka på städningen allt. Vi ger dessutom mycket för pengarna och blir ännu billigare när du utnyttjar våra RUT-avdrag.

Pålitlig och ansvarsfull flyttstädning

Livet är fullt av utmaningar och stressiga stunder. Stress kan också föra med sig onödiga saker, som argument och bråk med nära och kära. Städning inför flytt kan också vara något sådant. Varför inte bespara dig själv onödig stress och lämna över allt ansvar för städningen till Göteborgs bästa städfirma ? Städning tar lång tid och för att besluta att de nya husägarna är glada och nöjda kan du lämna det till någon erfaren för att ge dig de bästa resultaten.

Flyttstädning Göteborg

Göteborg där finns vi. Flyttstädning Göteborg är specialist på flyttstädning och flytthjälp. Hos oss kan du enkelt boka flytthjälp och flyttstädning i Göteborg. Du kan fokusera på det bättre och vi utför städningen i bästa kvalitet och till bästa pris, enligt förmedlingsorganisationernas riktlinjer. När du bokar flyttstädning i Göteborg ingår fönsterputsning. Det finns också en 7-dagars fullstädningsgaranti som täcker dina nyinflyttade tillhörigheter som extra säkerhet. Kort sagt, du kan slappna av helt genom att anlita oss. Om du anlitar oss för att hjälpa dig med din flytt vill du ha ett företag som även kan hjälpa dig med städningen av din flytt i Göteborg. Om du bokar båda tjänsterna hos oss får du 10% rabatt på flyttstädningen.