Fördelar med att använda Gua Sha & Jade Roller

Fördelarna med att använda Gua Sha & Jade Roller är många. Det förbättrar blodcirkulation, bidrar till minskad puffighet och mörka ringar runt ögonen, ger förbättrad hudton och textur, minskar rynkor och linjer, och förbättrar elasticiteten och fastheten i huden. Det kan också hjälpa till att öka absorptionen av hudvårdsprodukter och bidra till att lindra stress och spänningar i ansiktet.

Så använder du Gua Sha

För att använda en Gua Sha ska du först rengöra och torka av ansiktet. Använd sedan en fuktkräm eller ansiktsolja för att göra huden mjuk och smidig.

  1. Börja med att hålla Gua Sha-verktyget med den rundade sidan mot huden och dra det försiktigt över huden i uppåtgående rörelser. Börja vid hakan och arbeta dig uppåt mot kinderna, pannan och tinningarna.
  2. För att behandla halsen, håll verktyget med den platta sidan mot huden och dra nedåt från hakan till bröstet.
  3. För att behandla området runt ögonen, håll verktyget med den platta sidan mot huden och dra det försiktigt över ögonbrynet från insidan av ögat mot tinningen.
  4. Använd verktyget på samma sätt på resten av ansiktet och halsen.

Det är viktigt att använda lätta tryck och vara försiktig runt ögonen och runt känsliga områden för att undvika skador. Varje rörelse bör ta ca 2-3 sekunder och göras ca 5-7 gånger per område.

Det är rekommenderat att använda Gua Sha 1-2 gånger i veckan för bästa resultat.

Så använder du Jade Roller

För att använda en Jade Roller, rengör och torka av ansiktet och applicera sedan en fuktkräm eller ansiktsolja för att göra huden mjuk och smidig.

  1. Börja med att hålla rollern med den större rullen mot kinderna och rulla den från insidan av ansiktet och utåt. Fokusera på att rulla uppåt mot tinningarna för att öka blodcirkulationen och minska puffigheten.
  2. För att behandla området runt ögonen, använd den mindre rollern och rulla försiktigt från insidan av ögat mot tinningen. Var försiktig runt detta känsliga område för att undvika skador.
  3. För att behandla halsen, rulla nedåt från hakan till bröstet.
  4. För att avsluta, rulla över hela ansiktet för att låsa in fukt och produkter.

Även här är det viktigt att använda lätta rörelser och vara försiktig runt ögonen och runt känsliga områden för att undvika skador. Varje rörelse bör ta ca 2-3 sekunder och göras ca 5-7 gånger per område. Det är rekommenderat att använda Jade Roller 1-2 gånger i veckan för bästa resultat.

Övrigt
Motivation och personlig utveckling
Mjuk havsbris och lugn och ro – Havslogiet
SEO-optimera och öka din synlighet digitalt
Natures Studio Photo